I'M JUST BEAUTIFUL ME

Hanim Hayani Saari
Friday, 20 January 2012 | 0 comment(s)

Hai or assalamualaikum to muslim . My name is HANIM HAYANI BINTI SAARI. Saya baru ubah blog nie bagi lawa sikit . Sebab dah lama tak update blog , blog pun dah jadi tah pape . Kawan-kawan dan family saya pnggil saya HANIM ..  Saya  form 3 tahun nie .. PMR CANDIDATES betul ke saya form3 nie ? macam tak percaya pulak . tak ready lagi nie nak PMR . .  Insyaalah , kalau saya berusaha saya akan mendapat 8a PMR .. eceh , berangan je lebih , hehe .. Study at SMK TAMAN SETIAWANGSA . Kelas 3 Amanah , tak pandai pun , tu pun nasib masuk kelas 3A . Seorang yang peramah , suka berkawan tak kira siapa-siapa pun., sukakan budak-budak and i'm just a simple person .

 TAKEN <3 .
CAPITAL F

                                                                            
                                                       




.

<
I'M JUST BEAUTIFUL ME




Gratisan Musik