I'M JUST BEAUTIFUL ME

Missing you :'(
Wednesday, 21 March 2012 | 0 comment(s)

Haiii guyss !watcha doin ? Sihat tak ? .. Alhamdullilah Kalau korang tak sihat Dan Sapa yang tak sihat tu moga cepat sembuh .. Emm , nak cakap ape ek ? Nie nak cerita nie ...
Dulu hanim couple dengan budak nie . hanim cuma gelarkan dia Mr.F ..
dulu kita orang kenal kt Facebook je. Facebook yg korang cakap bosan tu ,hanim add Mr.F just nak kenal je .. Kebetulan masa tu hanim baru lepas clash. Lama2 lepastu kitaorang macam rapat la ,then dia mintak couple . Pastu kitaorang couple lah, hanim nampak kt status dia tulis dia rindu dengan budak capital n .. Hanim tanya Sapa capital n tu , dia cakap tu nenek dia.. Hanim rasa macam ada pelik sikit kt fb dia .. Susah nak percaya cakap dia .. Then hanim mintak la email and password dia .. pada Hari yang sama jugak hanim buka fb dia , hanim baca inbox dia .. Dia chatting dengan girl nie Iloveyou2 bagai .. Petang tu hanim Tanya Sapa girl tu ,dia cakap kawan rapat dia .. Dia tak thu pun hanim buka fb dia. Pastu kitaorang gaduh pasal girl tu .. Mlam tu dia mintak clash sebab dia kata ibubapa dia tak kasi couple sebab SPM ..it's okay lah , hanim terima lah .. Kalau jodoh tak kemana kan ? Kitaorang couple 11 hari je kot .. Mula2 susah nak lupakan dia .. Beberapa minggu lepastu hanim nak tengok profile dia macam mana dia lepas kitaorang clash . Hanim search Nama dia tak keluar pun .. Selalu klau search Nama dia keluar first .. Hanim rasa macam pelik ,hanim buka fb hanim lagi satu pastu search Nama dia . Rupanya dia block hanim , sebab tu tak boleh search Nama dia . Tak tahu a kenapa dia block hanim ? Dia dah couple dengan orang lain , orang yang dia couple tu girl yang selalu inbox dia .. lepas tengok profile dia in relationship dengan girl tu , hanim nangis .. Dia tipu hanim , dia cakap dia nak SPM , parents dia tak kasi .. Now , why dia couple dengan Girl tu ? Kalau Suka kat girl tu cakap lah awal2 , Jangan couple dengan hanim .. Girl tu add hanim kt fb masa kitaorang couple dulu .. Hanim rasa macam nak bunuh je dia .. Sekarang hanim dah remove girl tu , buat apa dia Ada dalam friendlist hanim .. Menyemak je and menyakitkan hanim tengok muke dia .. Hanim tak nak salah kan sapa2 dalam Hal nie .. Biarlah dorang tu couple , hope kekal .. Kumbang bukan seekor je kan ? Hanim boleh cari sendiri ..




.

<
I'M JUST BEAUTIFUL ME




Gratisan Musik