I'M JUST BEAUTIFUL ME

Miss you , kawan .
Friday, 23 March 2012 | 0 comment(s)


Hey kawan , Aku rindu kau . Dah lama kau tak contact aku kan ? Dulu masa kau rapat dengan aku , hari-hari kau call aku . Kalau kau ada apa-apa masalah semua kau cakap dengan aku ,tapi sekarang kau dah Ada kawan baru kan ? Lelaki pulak tu , Aku tau Aku sape . Aku perempuan , kawan kau tu lelaki , mungkin dia lebih memahami kau Dari Aku .ingat tak dulu , kita selalu gaduh ? Tapi tu dulu , sekarang Aku dah takde sapa nak gaduh dengan Aku .masa mula-mula kau sekolah dulu , Aku tegur kau , lama-lama kita dah rapat kan ? Sekarang kau kelas lain , Aku pun dh masuk kelas lain , sekarang bila Aku tersempak dengan kau , kau buat-buat tak nampak Aku .aku ingt kau main2 je buat-buat tak nampak aku .. hmm , okay .. Masa birthday Aku dulu (23.09.2011) kau bagi chocolate kat Aku ,kau macam tau2 je Aku Suka chocolate . kau lelaki pertama pernah bagi hadiah kat Aku . hari tu , Aku happy je sebab kau .. Esoknya , birthday kau (24.09.2011) , Aku lupa nak wish dekat kau , Aku baru perasan kau bagi hadiah kat Aku , tapi Aku tak bagi apa2 pon dekat kau . Tadi , Aku nampak kau dekat kelas kau masa nak balik , Aku nak tegur kau , tapi Aku tengok kau asyik layan kawan baru kau tu je . Aku teringat masa kau rapat dengan Aku dulu . rindu masa time dulu .k nak nanges je , bila kau tinggalkan Aku macam nie .




.

<
I'M JUST BEAUTIFUL ME




Gratisan Musik