I'M JUST BEAUTIFUL ME

adakah kitaorang couple ?
Wednesday, 4 April 2012 | 0 comment(s)



assalamualaikum and haii korangg . *lambai lambai tangan buat peace . dah lama tak update blog nie kan ? rindu blog nie .. jangan perasan yang aku rindu korang .. hahaha , joke .  ..hey hey hey . korang nak dengar cerita tak ? pada suatu hari ... err , takde pape lah .. korang ade twitter tak ? ade ade ? kalau ade mesti korang tahu kan pasal capital A tu . kalau tak follow hanim lagi follow lah .. jap2 nak promote twitter https://twitter.com/#!/hanimsaari .<-- follow , jangan tak follow .... berbalik semula kat cerita tadi .. korang kenal tak mamat nie , yang hanim selalu tweet dengan dia tu .. nama penuh dia  , tut tut .. eh , tak payah tahu lah .. tahu nama pendek je , AS for short .. sebenarnya en , hanim suka dia(AS) .shhhh , senyap2 jangan bagitahu dia .. diam2 je . kitaorang selalu tweet  , text or chatting.. selalu kitaorang panggil ( YOU , I ) je ..  hari tu en , dia panggil aku sayang kat twitter .. k malu gila , orang tengok kat twitter .. pastu ade budak nie cakap ' tahniah , dah couple ! ' .. sebenarnya budak nie tahu yang aku suka dia (AS) .. Adik AS dengan adik aku pun cakap kitaorang couple . sebenarnya kitaorang just kawan je kot . tak lebih dari tu .. normal la tu kan , kawan2 panggil sayang , dear or whateverlah . hanim penah meet AS .. dia sama tinggi kot dengan hanim .. comel gila dia mase tuh .. isnin hari tu kan , AS merajuk dengan hanim .. hahaha , mesti comel kan dia merajuk .. k sampai disini saja cerita , bye ..





<
I'M JUST BEAUTIFUL ME




Gratisan Musik