I'M JUST BEAUTIFUL ME

adakah kitaorang couple ?
Wednesday, 4 April 2012 | 0 comment(s)



assalamualaikum and haii korangg . *lambai lambai tangan buat peace . dah lama tak update blog nie kan ? rindu blog nie .. jangan perasan yang aku rindu korang .. hahaha , joke .  ..hey hey hey . korang nak dengar cerita tak ? pada suatu hari ... err , takde pape lah .. korang ade twitter tak ? ade ade ? kalau ade mesti korang tahu kan pasal capital A tu . kalau tak follow hanim lagi follow lah .. jap2 nak promote twitter https://twitter.com/#!/hanimsaari .<-- follow , jangan tak follow .... berbalik semula kat cerita tadi .. korang kenal tak mamat nie , yang hanim selalu tweet dengan dia tu .. nama penuh dia  , tut tut .. eh , tak payah tahu lah .. tahu nama pendek je , AS for short .. sebenarnya en , hanim suka dia(AS) .shhhh , senyap2 jangan bagitahu dia .. diam2 je . kitaorang selalu tweet  , text or chatting.. selalu kitaorang panggil ( YOU , I ) je ..  hari tu en , dia panggil aku sayang kat twitter .. k malu gila , orang tengok kat twitter .. pastu ade budak nie cakap ' tahniah , dah couple ! ' .. sebenarnya budak nie tahu yang aku suka dia (AS) .. Adik AS dengan adik aku pun cakap kitaorang couple . sebenarnya kitaorang just kawan je kot . tak lebih dari tu .. normal la tu kan , kawan2 panggil sayang , dear or whateverlah . hanim penah meet AS .. dia sama tinggi kot dengan hanim .. comel gila dia mase tuh .. isnin hari tu kan , AS merajuk dengan hanim .. hahaha , mesti comel kan dia merajuk .. k sampai disini saja cerita , bye ..


Miss you , kawan .
Friday, 23 March 2012 | 0 comment(s)


Hey kawan , Aku rindu kau . Dah lama kau tak contact aku kan ? Dulu masa kau rapat dengan aku , hari-hari kau call aku . Kalau kau ada apa-apa masalah semua kau cakap dengan aku ,tapi sekarang kau dah Ada kawan baru kan ? Lelaki pulak tu , Aku tau Aku sape . Aku perempuan , kawan kau tu lelaki , mungkin dia lebih memahami kau Dari Aku .ingat tak dulu , kita selalu gaduh ? Tapi tu dulu , sekarang Aku dah takde sapa nak gaduh dengan Aku .masa mula-mula kau sekolah dulu , Aku tegur kau , lama-lama kita dah rapat kan ? Sekarang kau kelas lain , Aku pun dh masuk kelas lain , sekarang bila Aku tersempak dengan kau , kau buat-buat tak nampak Aku .aku ingt kau main2 je buat-buat tak nampak aku .. hmm , okay .. Masa birthday Aku dulu (23.09.2011) kau bagi chocolate kat Aku ,kau macam tau2 je Aku Suka chocolate . kau lelaki pertama pernah bagi hadiah kat Aku . hari tu , Aku happy je sebab kau .. Esoknya , birthday kau (24.09.2011) , Aku lupa nak wish dekat kau , Aku baru perasan kau bagi hadiah kat Aku , tapi Aku tak bagi apa2 pon dekat kau . Tadi , Aku nampak kau dekat kelas kau masa nak balik , Aku nak tegur kau , tapi Aku tengok kau asyik layan kawan baru kau tu je . Aku teringat masa kau rapat dengan Aku dulu . rindu masa time dulu .k nak nanges je , bila kau tinggalkan Aku macam nie .





<
I'M JUST BEAUTIFUL ME




Gratisan Musik